Industri nyheder

Hvordan kender man kvaliteten af ​​PVC-advarselstape?

2024-03-07

Den første: smag

Gummilimen af ​​PVC-advarselstape af god kvalitet har ikke en stærk lugt og har ikke en skarp lugt. Har limen en skarp lugt, er det generelt ikke gummilim og har generelt ikke den gode viskositet.

Den anden type: at trække

Hvis du trækker PVC advarselstaperne af god kvalitet og dårlig kvalitet på samme tid, vil du nemt opleve, at misfarvningen af ​​de to bånd er forskellig. Tape af dårlig kvalitet har en tendens til at blive hvide. Dette skyldes, at der indgår råmaterialer af dårlig kvalitet, som nemt kan få tapen til at have dårlig slidstyrke og let knække. Almindelige brugere vil ikke finde dette. Men PVC advarselstape af god kvalitet bliver ikke kun ikke let hvidt, men vil heller ikke gå i stykker let.

Den tredje type: farve

Overfladen på PVC-advarselstape af god kvalitet er relativt glat og skinnende, mens overfladen på PVC-advarselstape af dårlig kvalitet er relativt ru og generelt har flere pletter. Hvis dette sker, betyder det, at slidstyrken på PVC-advarselstapen ikke er særlig god og let beskadiges.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept