Industri nyheder

Goldfinger tape anvendelser og definitioner

2024-05-29

Goldfinger tape, også kendt som Kapton tape, polyimid tape, er baseret på polyimid film og bruger importeret silikone trykfølsomt klæbemiddel. Det har høj- og lavtemperaturbestandighed, syre- og alkaliresistens, opløsningsmiddelbestandighed og elektrisk isolering (H-klasse), strålingsbeskyttelse og andre egenskaber. Polyimidtape er velegnet til at afskærme elektronisk kredsløbsbølgelodning, beskyttelse af guldfingre, avanceret elektrisk isolering, motorisolering og lithiumbatteri positive og negative og ørefiksering.


Goldfinger tape bruger:


1. I den elektroniske og elektriske industri og kredsløbsfremstillingsindustrien har polyimidtape fordelene ved høj temperaturbestandighed, høj trækstyrke, god kemisk resistens, ingen resterende lim og er RoHS-kompatibel, miljøvenlig og halogenfri.


2. Polyimidtape kan bruges til elektronisk beskyttelse i printkortfremstillingsindustrien. Den er især velegnet til SMT-temperaturmodstandsbeskyttelse, elektroniske kontakter, printkort guldfingerbeskyttelse, elektroniske transformere, relæer og andre produkter, der kræver høj temperaturmodstand og fugtsikker beskyttelse. Elektronisk komponent.


3. I henhold til behovene i specielle processer er den udstyret med lavstatisk og flammehæmmende polyimidtape, højtemperatur overfladeforstærkningsbeskyttelse, højtemperatur spraymaling og sandblæsningsbelægning af metalmaterialer til at dække overfladebeskyttelsen og polyimid tape høj temperatur spraymaling bagning. Bagefter er det nemt at pille af uden at efterlade rester af lim.


4. I den elektroniske og elektriske industri kan den bruges til at isolere og pakke spolerne af H-klasse motorer og transformere med højere krav, polyimidtape til at omvikle og fastgøre enderne af højtemperaturspoler, for at beskytte temperaturmålende termisk modstande, for at beskytte kondensatorer og ledninger mod sammenfiltring og andre forhold, der fungerer ved høje temperaturer. Klæbet isolering under forhold.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept