Industri nyheder

Sådan dekoreres med farvet tape

2024-06-11

1. Du kan brugefarvet tapeat klæbe en farverig væg


Hvis du er modig nok, så brug farvet tape til at sætte interessante mønstre på den hvide væg! Geometriske former er nemmere at klæbe. Hvis du har et grundlæggende kunstfundament, kan du lige så godt lave sværere mønstre.


2. Brug farvet tape til at lave fotorammer


Det største problem ved at sætte billeder på væggen er, at lim eller dobbeltklæbende tape falder af, og det er også ensformigt og grimt. Brug tape som fotoramme og sæt de fire hjørner af billedet fast. Tapen bliver direkte til en fotoramme, og farven skal også matche væggen.


3. Brugfarvet tapetil at dekorere urtepotter


Den hvidslebne blå lille blomstermønstertape er frisk og elegant. Sæt den rundt om den lyserøde urtepotte og tilføj en smuk blonde til urtepotten, så du får en frisk effekt. Du kan også vælge det matchende farvede tape til dekoration alt efter urtepottens farve og plantetypen. En lille ændring giver folk en anden stemning.


4. Sæt farvet tape på kruset, det er fantastisk


Det hvide porcelænskrus har intet mønster, og den konkave og konvekse tekstur på kruset er det helt rigtige sted at klæbe tapen. Klip den farvede tape i samme størrelse og sæt den på kruset. De bløde farver er som søde kager.


5. Du kan også brugefarvet tapeat lave en bladlampeskærm


Lysekronen med et jungle-lignende naturligt temperament kan kaldes et mesterværk af tape DIY. Gennem den parallelle eller tværgående indpakningsteknik med tape præsenteres et smukt håndværk straks foran dig, og produktionsprocessen er også en slags nydelse.


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept